بازسازی آپارتمان با تمام جزئیات
سلام
من امیرصفایی هستم و میخام تجربه ام در مورد بازسازی یک منزل مسی رو باهاتون به اشتراک بذارم.
زمان اجرای این پروژه از یکم تیرماه 99 تا 15 مرداد 99 هست.
باتوجه به نوسانات قیمت ارز از مرداد امسال تا زمان نوشتن این مقاله که 15 دیماه99 هست قطعا باید مبلغ بیشتری رو برای بازسازی پرداخت کنید.
اول کمی راجع به پروژه صحبت کنم: منزل مسی 75 متری،طبقه دوم، دوخوابه ، 17 سال ساخت، ملک جنوبی واقع در یکی از مناطق شرق تهران.
اینم چند تا عکس از پروژه قبل از بازسازی:
اتاق نشیمن(پذیرایی)
[caption id="attachment_993" align="aligncenter" width="768"] قبل از بازسازی[/caption][caption id="attachment_992" align="aligncenter" width="768"]
قبل ازبازسازی[/caption][caption id="attachment_991" align="aligncenter" width="768"]
قبل از بازسازی[/caption]
برای پذیرایی میخاستیم چند تا کار انجام بدیم
-
تخریب آرک سقف
-
تخریب آرک دور سقف
-
تخریب و حذف شومینه
آشپزخانه
[caption id="attachment_994" align="aligncenter" width="768"] قبل[/caption][caption id="attachment_997" align="aligncenter" width="768"]
قبل[/caption][caption id="attachment_996" align="aligncenter" width="768"]
قبل[/caption][caption id="attachment_995" align="aligncenter" width="768"]
قبل[/caption]
برای آشپزخانه:
-
تخریب آرک سقف
-
تخریب آرک دور سقف
-
تخریب اپن
-
تخریب کف جهت همسطح نمودن با پذیرایی
اتاق های خواب
[caption id="attachment_998" align="aligncenter" width="768"] قبل[/caption][caption id="attachment_999" align="aligncenter" width="768"]
قبل[/caption]
برای خواب ها تخریب خاصی نداشتیم فقط تعویض پنجره ها و نقاشی و کاغذ دیواری
همانطور که میدونید اول از همه باید از تخریب شروع کنیم.
اما قبل از تخریب لازمه یکسری از وسایلی که لازم نداریم بیم تا جلوی دستمون باز بشه.
کابیت ها،سینک ،هودو آبگرمکن رو توی سایت دیوار گذاشتم و فروختم.
از این به بعد سایت دیوار نقش مهمی رو در اجرای پروژه اجرا میکنه.
قدم اول
وسایلی که فکر میکنید که دیگه اصلا به کارتون نمیاد.ولی اگر فکر میکنین که ممکنه یه روز به دردتون بخوره و مکان هم برای نگهداری دارید حتما نگه دارید .مثلا اگر ویلا دارین یا قصد ش رو دارین حتما وسایل اضافه رو نگه دارید.
قدم دوم
شروع کردم توی دیوار به پیدا کردن گچکار هایی که کار تخریب هم انجام میدن.با 4 تاشون صحبت کردم و قرار شد بیان و کا رو ببینن.از بین اونا با یک گچ کار خیلی خوب به نام مهدی آشنا شدم.
درمقاله بعد به طور کامل براتون بصورت کاملا ریز و با جزییات کامل ادامه میدم.میتونید مقالات من رو در مرینوس بلاگ هم دنبال کنید.
با من همراه باشید
بازارروز مرینوس caption ,تخریب ,width ,aligncenter ,align ,attachment ,align aligncenter ,aligncenter width ,caption caption ,caption برای ,سایت دیوار ,align aligncenter width منبع
درباره این سایت